Afvallen: 5 effectieve tips!

Geschreven door Berry 06-03-2019 0 Comment(s)

 

Voor de beginnende sportster die gewoon een paar kilo wil afvallen.

 

 

Optimaal in shape zijn in de zomer? Ja, dat wil jij! Afvallen doe je helaas niet in een paar dagen dus let’s start now. Je wilt dit uiteraard zo effectief mogelijk doen, zonder je tijd (en geld) te verspillen. Berry de Mey Nutrition zet voor jou de #5 geweldige tips op een rij!

 

Tip #1 Afvallen met de gym
Dit zal je enigszins bekend in de oren klinken: ga sporten! Ga van die bank af en word lid van een dichtbij zijnde sportschool. (Binnenkort kun je lid worden van Demey88 Online Coaching maar daar kunnen we nu nog weinig over verklappen :-). Sport je al regelmatig maar lukt het niet om af te vallen? Dat is een veelvoorkomend probleem, want naast een bezoekje aan de sportschool, is de manier waarop je traint ook van belang. Veel tijd heb je niet nodig maar de tijd dat je er bent besteed je zeer intensief. Een goede krachttraining is onmisbaar in dit rijtje tips. Ja, ook voor jou!

 

Tip #2 Afvallen met voldoende eiwitten

Als we het hebben over effectief afvallen, vet verliezen dus, kunnen supplementen een belangrijke rol spelen, zeker voor optimaal resultaat. Behalve dat jouw ongezonde tussendoortjes plaats maken voor net zulke lekkere voedingssupplementen die passen bij jouw plan, heeft het nog een ander groot voordeel. Met een eiwit shake krijg je exact de soort eiwitten binnen die je wilt. Als je dit uit “gewone” voeding wilt halen, krijg je er waarschijnlijk vetten en koolhydraten bij waar je niet op staat te wachten. Daarnaast zorgt een proteïne als Casein voor een lang verzadigd gevoel. Superhandig dus voor overdag én voor de zoete trek in de avond!

 

Tip #3 Afvallen met grenzen stellen

Bestaat er iemand op deze planeet die afvallen echt leuk vindt? Het is echt, met name in het begin, even doorzetten. Je kunt simpelweg niet aan alles toegeven waar je maar zin in hebt. Zo bereik je geen enkel doel, dus ook afvallen niet. Belangrijk is dat je voor jezelf (of vraag het aan een expert) een schema maakt qua voeding en training waardoor er een gezonde routine ontstaat. Natuurlijk mag je best eens in de week hiervan afwijken door wat lekkers te eten maar zeker in het begin, zeg nee, stel grenzen en houd je eraan.

 

Tip #4 Afvallen met Twin Slim

Dit is, zeker voor de drukke mensen onder ons, een goede uitkomst: Twin Slim. Fulltime werk, ouderschap, tentamens name it. Er kunnen allerlei factoren zijn waardoor regelmatig sporten soms niet haalbaar is. Twin Slim is een 100% natuurlijk product die ervoor zorgt dat je vetverbranding wordt gestimuleerd. Ja, zelfs achter je bureau kun je vet verbranden. Bovendien stilt het de trek, ook dat is heel fijn als je wilt afvallen.

 

Tip #5 Afvallen met gezonde voeding

At last but not least, eet en drink gezond! Natuurlijk komt dit overeen met tip #3. Maar bij deze tip willen we benadrukken dat je bewust bent van wat je naar binnen werkt. Vervang je glazen cola met glazen water en vervang bijgerechten zoals aardappelpartjes met extra veel groente. Ook mag je alle sausjes achterwege laten zoals de mayonaise bij je voorgerecht carpaccio. Bon appetit!

 

Ik ben Anne Gozoglu. Ik ben een sport/health freak en schrijf blogs over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!