MKBM by Berry de Mey Nutrition

Geschreven door Berry 06-11-2018 0 Comment(s)

Veel veranderingen bij Berry de Mey Nutrition waar de nadruk lag op vernieuwing, verbetering en houden wat goed is. Zo hebben wij natuurlijk ook de MKBM by Berry de Mey Nutrition producten intact gehouden. Een bijzondere lijn speciaal ontwikkeld in samenspraak met Fajah Lourens. Fajah is inmiddels niet meer weg te denken als “fit girl” in “gezond” Nederland. Bijzondere eiwitten net weer iets anders samengesteld, eiwit-pannenkoeken, BCAA met een hoog aandeel Leucine en een “no-nonsens” afslankproduct. Mijn favoriete ontbijt is sinds het gelanceerd is de Protein Pancake. Ook sluit ik de dag vaak af met een MKBM Casein shake. Samen met een DEMEY88 BOX supplementen pakket ben ik verzekerd dat ik alles binnen krijg wat ik nodig heb om te herstellen van mijn nog altijd zware trainingen.

 

Be Happy, Berry