DEMEY88 BOX: het beste kerstcadeau!

18/12/2018 0 Comment(s)

ra,ra wat ligt er dit jaar onder de kerstboom?

Tijdens de kerstperiode omring je je met je grote liefdes; familie, goede vrienden en een eventuele partner. Deze groep mensen waarmee je de gezelligste periode van het jaar doorbrengt, ken je door en door. Jij weet dan ook als geen ander, wat hij/zij ambieert.  Op basis van de gegevens over je naaste, kies je een passend, verrassend kerstcadeau.

 

DEMEY88 BOX is het ultieme kerstcadeau voor jouw sportieve lover of familielid. Behalve dat alleen de doos al een prachtig aanzicht is, ja het oog wil ook wat, is dit supplementen pakket gevuld met essentiële sportvoeding die je nodig hebt bij de sport. Het ene supplement vult het andere supplement aan. Wat maakt dat je met dit sportieve supplementen pakket voorzien bent van alles wat je nodig hebt, zie het als een survival package voor fitness, yes we need this!

 

Wat zit erin?

Aller eerst, je kunt kiezen tussen drie boxen. In deze drie varianten van DEMEY88 BOX zitten dezelfde basis supplementen: Arginine Citrulline Plus, Cal-Mag-Zinc+D3, Allround Multi Power, Omega Pure en Caffeine boost. Rekening houdend met jouw tijd voor het lezen van dit artikel, wordt niet elk product tot in de puntjes toegelicht. Wat wel gezegd moet worden: dit basispakket geeft de nodige kracht en energie-boost voor de perfecte work-out.  Bovendien heeft deze box aan de gezondheid gedacht. Naast dat het van hoogwaardige kwaliteit is, zijn supplementen als Cal-Mag-Zinc+D3 en Omega Pure ondersteunend in de functionaliteit van het lichaam en de werking van hersens.

 

Wat is het verschil tussen de drie boxen? 
In box 1 zit Beta Alanine. Voor de mensen die hier nooit van hebben gehoord: het is een goed bestudeerd product dat kracht- en duursporters voorziet in de juiste aminozuur oftewel het gaat het verzuringsproces tegen tijdens een krachttraining. In DEMEY88 box 2 zit BCAA (en dus geen Beta Alanine). BCAA, dit populaire supplement kennen we allemaal wel. Aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine zijn een fantastische voeding voor je spieren en geeft net dat extra stukje power. BCAA wordt vaak voor- tijdens of na het trainen gedronken. Leuk weetje: deze BCAA is in frambozensmaak en proeft net als een heerlijke limonade. In box nummer 3 zit de jawel, o zo fijne creatine. Inname van creatine verbetert fysieke prestaties tijdens intensieve inspanning. Ideaal dus tijdens een kracht work-out.

 

Gezond & eiwitrijk 2019

Hoe leuk om je geliefde te ondersteunen in zijn of haar doelen? Dat kan met dit kerstcadeau. Een cadeau om het nieuwe jaar goed af te trappen! Een compleet supplementen pakket die de training verbetert en bevorderlijk is voor het herstel. Let's do this!

Bestel hier BOX 1BOX 2 of BOX 3.

Fijne kerst!