DEMEY88 Testo ProElite

Geschreven door Berry 24-12-2018 0 Comment(s)

Meer Testosteron.

 

Wanneer een man de 30 passeert daalt de productie van testosteron. DEMEY88 by Berry de Mey Nutrition Testo ProElite is daarom mijn favoriete anti-verouderingssupplement.

 

Testo ProElite is een van ons meest succesvolle supplement. Het is bedoeld voor mannen die meer spieren willen opbouwen en merken dat ze eigenlijk meer testosteron nodig hebben. Testosteron is cruciaal voor spieropbouw bij mannen. Testosteron verhoogt de productie van spiereiwitten.

 

Tot voor kort waren mannen die de concentratie van testosteron in hun lichaam wilden verhogen uitsluitend afhankelijk van farmaceutische testosteron medicatie, maar wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat natuurlijke stoffen ook het testosterongehalte kunnen verhogen door de productie te stimuleren. Een daarvan is het aminozuur D-Aspartaat. Dit aminozuur krijgen we in kleine hoeveelheden binnen door voedingsstoffen zoals kaas en wordt ook geproduceerd door het lichaam. Onderzoekers ontdekten dat mannen die 3 gram van dit aminozuur per dag binnen krijgen, in twee weken 43 procent meer testosteron produceren. Om het effect van D-Aspartaat te versterken hebben wij Coleus forskohlii toegevoegd die de verbinding forskolin bevat. Ik zal je de ingewikkelde biochemische details besparen, maar het komt erop neer dat suppletie met D-aspartaat de productie van testosteron in de teelballen kan verhogen met behulp van een molecuul genaamd cAMP. Forskolin doet hetzelfde, met behulp van dezelfde cAMP, maar op een andere manier. Op deze manier verbeteren forskolin en D-aspartaat elkaars effect. Ten slotte vrezen mannen met alle testosteronsupplementen dat een deel van het extra testosteron in de bloedbaan wordt omgezet in het vrouwelijke geslachtshormoon estradiol (oestrogeen) en dat de gebruikers waarschijnlijk vervelende bijwerkingen krijgen door een te hoog oestrogeen gehalte. We hebben hiermee rekening gehouden tijdens het ontwikkelen van Testo ProElite en we hebben ook een krachtig Fenegriek-extract aan ons product toegevoegd. Fenegriek doet de testosteronniveaus stijgen, maar voorkomt de omzetting van testosteron in oestrogeen.

 

Literatuur

 1. Reprod Biol Endocrinol. 2009 Oct 27;7:120.

2. Int J Sport Nutr Exerc Metab. 2010 Dec;20(6):457-65.

3. Obes Res. 2005 Aug;13(8):1335-43.