Pea Protein Isolate: ervaar de voordelen

Geschreven door Anne 12-03-2019 0 Comment(s)

Zoals je misschien wel weet: het is de Nationale Week Zonder Vlees. Een dag of in dit geval een week zonder vlees, heeft een positieve invloed op onder andere het klimaat en dieren. Zo’n week is het ideale moment om niet alleen vlees maar ook koeienmelk en andere dierlijke producten links te laten liggen. Vervang je dierlijke eiwitten met plantaardige eiwitten en drink: Pea Protein Isolate. Berry de Mey Nutrition zet de voordelen voor je op een rij.

 

Voordeel #1: Tasty!
De Pea Protein Isolate van Berry de Mey Nutrition
is een 100% veganistisch product. Een veelvoorkomend probleem bij plantaardige eiwit-shakes is de vieze smaak. Berry de Mey Nutrition heeft er dan ook alles aan gedaan om een veganistische shake op de markt te brengen met wél een voortreffelijke smaak. You must taste this one!

 

Voordeel #2: Proteïne gehalte
Eerlijk is eerlijk, de smaak kan nog zo goed zijn maar als het maar weinig proteïne bevat, heb je er niets aan. De Pea Protein Isolate van Berry de Mey Nutrition bevat bijzonder veel eiwitten! Zodanig veel dat je deze eiwit-shake ook zou drinken als je niet veganistisch bent, net als iedere andere shake die je gewend bent om je eiwitinname te ondersteunen.

 

Voordeel #3: Here it is
Berry de Mey Nutrition merkte in de praktijk dat de groep veganisten steeds meer groeide is en daarmee werd de vraag naar een veganistische eiwit-shake van hogere kwaliteit steeds groter. Berry de Mey Nutrition speelde feilloos in op de kritische vraag, van veganistische sporters met hoge eisen, naar een plantaardige eiwitshake. Met trots voorzien we deze groep met onze Pea Protein Isolate in behoeften.

 

Voordeel #4: Voordelige prijs
Klinkt allemaal veel belovend. Daarnaast is er ook nog een hele praktische reden voor deze goed werkende eiwit-shake.  Deze vegan eiwit-shake is zeer gunstig geprijsd! Ja, ook de studenten onder ons die op de kleintjes letten zijn voordelig uit met de Pea Protein Isolate.

 

PS: Ben jij begonnen met de Nationale Week Zonder Vlees? Onze BCAA is ook een 100% vegetarisch product. De BCAA van Berry de Mey Nutrition is ontstaan vanuit de hoge eisen die fanatieke sporters stelden. Berry de Mey Nutrition heeft hier gehoor aan gegeven door een BCAA te maken met de effectieve aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine.

 

KLIK HIER VOOR SPECIALE BUNDEL-ACTIE KORTING PEA EN BCAA 15%!!

 

Ik ben Anne Gozoglu. Ik ben een sport/health freak en schrijf blogs over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!