Wat kan ik verwachten?

Written by Berry 09/11/2018 0 Comment(s)

Als je de blog “DEMEY88 BOX PRO-WORKOUT” hebt gelezen weet je wat de filosofie is achter de samenstelling van DEMEY88 BOX #1, #2 & #3 . Hieronder lees je een beknopte omschrijving wat je van de producten kunt verwachten.

 

DEMEY88 BOX #1, #2 & #3  bevatten alle drie vijf dezelfde basis producten. Het zesde product onderscheid de ene BOX van de andere. BOX #1 met als zesde product Beta Alanine, BOX #2 met BCAA en BOX #3 met Creatine.

 

De vijf basis DEMEY88 BOX producten zijn zo uitgekiend samengesteld dat het iedere sporter in zijn behoefte voorziet.

 

  1. Arginine Citrulline Plus

Arginine en citrulline staan bekend als Nitric Oxide (NO) boosters. De combinatie is uiterst effectief.NO staat ook wel bekend als een signaalstof die de bloedvaten wijder maakt. Door wijdere bloedvaten kan er meer zuurstof en brandstof naar de actieve spieren worden vervoerd, wat je sport prestaties ten goede komt.De toevoeging van druivenzaadextract en pijnboomschorsextract bevordert de werking van Arginine en maken dit product uniek in zijn soort.

 

  1. Cal Mag Zinc + D3

Dit supplement hebben wij ontwikkeld voor gezonde botten en een goede weerstand. Het ondersteunt de functionaliteit van de spierwerking, de werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Bovendien helpt het bij de aanmaak van cellen en weefsels. Stuk voor stuk essentieel voor de actieve sporter.

 

  1. Allround Multi Power

Niet zomaar een multi vitamine. Naast een breed spectrum aan mineralen en vitamines bevat dit “power” product Siberische Ginseng (voor weerstand en energie) en Spirulina (voor vitaliteit en stress). Dit product draagt bij aan een goede weerstand en is goed voor het hart. Essentieel wanneer je actief aan het sporten bent en je lichaam fit wilt houden.

 

  1. Omega Pure

Het is algemeen bekend dat omega 3 meerdere belangrijke functies heeft in het lichaam. De EPA & DHA dragen bij aan het functioneren van het hart en hersenfuncties.Wat wij bijzonder interessant vinden is dat er recente studies zijn die aantonen dat omega supplementen de spiergroei kunnen stimuleren. Voor ons dus extra reden om Omega Pure onderdeel van de DEMEY88 BOX te laten zijn.

 

  1. Caffeine Boost

Cafeïne heeft verschillende positieve effecten voor inspanning. De meest bekende zijn een verhoogde alertheid en concentratie. Dit is nuttig voor bijna alle sporten. Er is dan ook veel bewijs dat cafeïne prestaties verbeterd in verschillende sporten. De hoofdreden om cafeïne als apart supplement aan te bieden is dat iedereen de dosering en het moment van inname zelf kan bepalen, zonder dat dit consequenties op de inname van de andere supplementen heeft.

 

DEMEY88 BOX #1  Beta Alanine

 

BOX #1 De keuze van iedere fanatieke sporter die net wat langer wil doorgaan met een set of sprint.

Beta-alanine zorgt in het lichaam voor een verhoogde carnosine concentratie. Dit is interessant omdat dit dient als een buffer in de spier om zo de verzuring tegen te gaan. Er zijn veel studies die hebben aangetoond dat beta-alanine hoog-intensieve inspanningsprestaties kan verbeteren. Er zijn voldoende redenen om Beta Alanine als een apart supplement te gebruiken, zonder toevoeging van andere ingrediënten. Neem bijvoorbeeld alleen al de wijze van gebruik: Voor een effectieve werking adviseren wij om beta-alanine langdurig in te nemen. Neem ~5 gram beta-alanine  (~65 mg/kg lichaamsgewicht), verdeeld over de dag (bijvoorbeeld 1 gram elke 3 uur) over een periode van 10-12 weken.

 

 

DEMEY88 BOX #2  BCAA

 

BOX #2 Ligt jou nadruk op herstel? Dan is dit jouw pakket.

 

BCAA’s zijn de aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine.Een van mijn favoriete supplementen. Al sinds de tachtigerjaren gebruik ik tijdens en vlak na de training BCAA’s. Volgens veel onderzoeken geeft het de spieren direct wat ze nodig hebben voor bescherming en herstel. L-leucine is een uiterst interessant aminozuur aangezien dit bekend staat als hét aminozuur dat het proces van spiergroei start. Ondervind nu zelf de voordelen.

 

DEMEY88 BOX #3  Creatine

 

BOX #3 Kracht en spiergroei is vaak het doel van mensen die BOX #3 kiezen.

 

Waarschijnlijk het meest onderzochte sportsupplement ter wereld. Creatine heeft bewezen te zorgen voor verbeterde prestaties tijdens hoog intensieve inspanningssessies. Daarnaast is er veel bewijs voor het positieve effect dat creatine heeft op de toename van spiermassa en kracht.