DEMEY88 by Berry de Mey Nutrition

Geschreven door Berry 06-11-2018 0 Comment(s)

 

Een nieuwe webshop, nieuwe producten en een nieuwe “look & feel”. Berry de Mey Nutrition maakt supplementen van de hoogst mogelijke kwaliteit en passen bij sporters die op ieder vlak het beste willen.

 

De ontwikkeling van supplementen voor sporters hangt nauw samen met een levensstijl waar voeding, rust en sport centraal staan om het beste te bereiken.  Zelf heb ik 40 jaar ervaring en weet hoe je het beste met deze pijlers kan omgaan.

 

In 2011 lanceerde ik Berry de Mey Nutrition omdat ik zag dat er behoefte was aan een “no-nonsens” supplementen-merk die praktijkervaring koppelt aan gerenommeerde wetenschappelijke onderzoeken (onze adviseur en wetenschapper PhD kandidaat Cas Fuchs levert hierbij een onmisbare bijdrage). Door het succes van deze formule ontving ik de laatste jaren steeds vaker verzoeken om mensen te coachen met training, voeding en supplementen. Iets wat ik in deze periode deed ter ondersteuning van de ontwikkeling van de supplementenlijn. Mijn jaren beproefde methodes schreef ik op als handleidingen en kregen steeds meer vorm om ook op een andere manier gebruikt te worden. Nu is het zover uitontwikkeld dat ik binnenkort mijn kennis zal delen via het DEMEY88 Coaching platform.

 

In 1988 behaalde ik mijn grootste successen als professioneel sporter. De naam DEMEY88 symboliseert al mijn kennis op het gebied van training, voeding en supplementen. Onafscheidelijke pijlers als het gaat om succes voor welk sportief doel dan ook. Daarom wil ik mijn supplementenlijn met dezelfde naam verbinden als mijn trainingsmethodes. Het een is het gevolg van het ander. Het is zo logisch als 1 +1 = 88 ☺

 

Geschreven door: Berry