Voor altijd in shape!

Geschreven door Berry 28-12-2018 0 Comment(s)

Geen terugkomende nieuwjaarswens. Daar zijn we nu toch wel een keer klaar mee? Een gezonde levensstijl met als logisch gevolg je beste shape voor altijd.

 

Ja, ja, weer zo’n mooi verhaaltje. Want het lukt het ieder jaar wel weer om er een paar kilo’s af te halen. Het probleem zit hem in het feit dat je ieder jaar op 31 december weer wat zwaarder en vetter bent dan het jaar ervoor. Dit is wat je waarschijnlijk denkt en ook iedereen om je heel hoort zeggen. Ondertussen heb je jezelf ook wijsgemaakt dat altijd in shape zijn niet gezond kan zijn. Per slot van rekening moet je er in januari weer zoveel voor doen om die kilo’s er vanaf te halen.

 

Goed nieuws en slecht nieuws voor je. Het slechte nieuws is dat je het altijd verkeerd hebt gedaan als je deze ervaring hebt. Het goede nieuws is dat het wel degelijk mogelijk is er altijd goed uit te zien en dat dit, mits goed gedaan, bevorderlijk voor je gezondheid is.

 

Hieronder een paar punten op een rijtje die je op weg kunnen helpen dit doel te behalen:

 

  1. Vermijd het “crash dieet”.  Realiseer dat afvallen iets anders is dan vet verliezen.
  2. Stel een voedingswijze samen met eten dat je lekker vind (en uiteraard passen in een voedingsschema die bij een gezonde levensstijl passen en voldoende voedingswaardes opleveren je doel te bereiken.
  3. Mijd voeding met toegevoegde suikers.
  4. Train met gewichten.
  5. Maak gebruik van proteïne supplementen om aan je dagelijkse eiwitbehoefte te voldoen (makkelijk en lekker).

 

Een heel fijn vooruitzicht is dat je helemaal niet zoveel minder hoeft te eten dan dat je verbrand als je vet wilt verliezen. Doe je het goed dan zul je op den duur zelfs nog meer gaan eten aan calorieën als dat je nu doet. Wanneer je meer spieren hebt, verbrand je meer. Je kunt hierdoor ook harder trainen waardoor je ook weer meer verbrand.    

 

Natuurlijk ga ik hier ook iets zeggen over supplementen. Niet omdat ze in het “plaatje” passen, maar omdat ze zijn ontwikkeld om het “plaatje” compleet te maken. Er zijn drie belangrijke punten die je mag verwachten van goede suppletie. Je gebruikt ze voor:

 

  1. Ter bevordering van je training.
  2. Ter bevordering van je herstel.
  3. Ter bevordering van je gezondheid.

 

Juist voor mensen die een levensstijl willen waar gezond zijn en er goed uitzien centraal staat heeft Berry de Mey Nutrition een supplementen kit ontwikkeld die bestaat uit 6 componenten: DEMEY88 PRO-WORKOUT BOX. Voldoende en complete suppletie voor 3 maanden gericht op je training, herstel en gezondheid.

 

In 2019 zal ik mijzelf meer en meer gaan toeleggen op coaching.  DEMEY88 BOX is nu al gelanceerd zodat je het jaar in ieder geval al kunt goed kunt beginnen. 2019 word een mooi jaar waarin jij in december gewoon met een 6-pack aan het kersttafel zit!

Berry