DEMEY88 BOX PRO-WORKOUT

Geschreven door Berry 06-11-2018 0 Comment(s)

Blijven ontwikkelen en verbeteren om altijd de beste te zijn. Dit is voor mij de weg naar succes.  Als atleet en tegenwoordig ook als ondernemer heeft dit nooit windeieren gelegd. Gaan voor het allerbeste is voor mij de enige manier waarop ik aan iets kan beginnen. Succes is een logisch gevolg.

 

Zeven jaar terug is vanuit het niets in een keer de hoogst mogelijke kwaliteit supplementenlijn Berry de Mey Nutrition neergezet. Het merk die zijn eigen weg heeft gevonden in het oerwoud van pillen, capsules, poeders en drankjes waarvan de een nog mooiere resultaten beloofd als de ander.

 

Er is een grote commerciële markt voor dit soort producten die de laatste decennia explosief is gegroeid.  Zorgwekkend is dat een groot deel van deze producten puur bedrog is.

 

Praktijkervaring koppelen aan de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten is wat wij inmiddels al weer jaren met succes doen. Er komt bij ons geen supplement op de plank voordat 100% bewezen is dat het echt werkt.

 

Als ondernemer wil ik natuurlijk ook succesvol zijn en kijk ik ook om me heen wat een populair product is. Het meest populaire product van deze tijd is de PRE-WORKOUT BOOSTER. Een product dat ik ook in mijn lijn wilde hebben…mits, het ook doet wat het beweert te doen.

 

De afgelopen twee jaar heb ik, mede dankzij de hulp en advies van wetenschapper, PhD kandidaat Cas Fuchs, de zogenaamde Berry de Mey Nutrition PRE-WORKOUT BOOSTER ontwikkeld. Er bestaat geen gerenommeerd onderzoek, wat dit supplement betreft, dat ons is ontgaan. Of beter gezegd wij hebben alle onderzoeken bestudeerd van alle ingrediënten die gebruikt worden voor dit populaire product. Dit naast de praktijk onderzoeken, waar een groep mensen uit ons team en ikzelf, aan heb meegewerkt.

 

Ik zag hem al staan, een mooie glimmende pot met de bewering de boost van je leven te garanderen om jouw training en resultaten te verbeteren. Want immers, wij hebben altijd het beste.

 

Ondanks mijn wens is nu na twee jaar intensief onderzoek en het uitgebreid bestuderen van de wetenschappelijke literatuur vooral een ding heel duidelijk: de meeste PRE-WORKOUT BOOSTERS zijn pure onzin.

 

Sommige gebruikte ingrediënten zijn waardevol. Maar ook zijn er veel bewijzen waarom het juist niet een goed idee is om ze allemaal in 1 supplement te stoppen. Om mijn punt te maken zal ik mij hier bij een paar duidelijke voorbeelden houden.

 

  1. Omdat er vaak zoveel verschillende ingrediënten in een pot zitten is er per ingrediënt vaak te weinig vertegenwoordigd  om het gewenste effect van de stof te hebben.
  2. Beta Alanine is een ingrediënt dat vaak in de BOOSTERS zit. In tegenstelling tot veel andere ingrediënten heeft Beta Alanine een inwerkingstijd nodig tot wel zes weken.
  3. Beta Alanine is een stof waarvan je wel 5 tot 6 gram per dag nodig hebt om het gewenste effect te krijgen. Bovendien is het veel beter om het verspreid over de dag te nemen voor optimaal effect.
  4. Beta Alanine heeft als BIJWERKING dat je huid gaat prikkelen. Onterecht wordt dit vaak beschouwd als “de goede” werking van BOOSTER.
  5. Cafeïne (of verwanten) is het doorslaggevende ingrediënt waarom mensen zeggen dat het een “goede” PREBOOSTER is. Immers het geeft een immense pep.  Hoe meer hoe beter? Not! Sommige BOOSTERS hebben er wel meer dan 400 mg per dosering in zitten.
  6. Cafeïne is nou precies het ingrediënt dat je persoonlijk wilt doseren. En er bijvoorbeeld in de ochtend wat meer van wilt hebben dan in de avond wanneer je even later wilt gaan slapen. Iets minder nemen van de BOOSTER heeft direct als gevolg dat je alle andere ingrediënten ook minder binnenkrijgt.
  7. Verreweg de meest wetenschappelijke onderzoeken richten zich op individuele stoffen. Heel goed mogelijk is dat er contra-indicaties zijn wanneer je zomaar 8 verschillende ingrediënten in een poeder stopt. Dan hebben we het nog niet eens over de mogelijk negatieve gezondheidseffecten!
  8. Er is geen enkel voordeel om creatine juist vlak voor je training te nemen.
  9. Dan is er de waslijst van gebruikte ingrediënten waarvan geen enkel bewijs is dat ze doen wat men erover beweert. Vaak niet omdat ze niet zijn onderzocht, ze doen gewoon niet wat men beweert.

 

Ons onderzoek heeft wel aangetoond en weer bevestigd dat bepaalde stoffen werken als een tierelier, mits ze juist worden ingenomen en in de juiste dosering. Niet alleen om de BOOST voor de training. Samen met elkaar, verdeeld over de dag,  ter ondersteuning van prestatie, gezondheid en herstel. De kernpunten om in welke sport dan ook progressie te boeken.

 

Natuurlijk hebben hier wat mee gedaan en een antwoord op alle hysterie!

 

Ontwikkelen en verbeteren! Vol trots presenteer in de nieuwe generatie DEMEY88 by Berry de Mey Nutrition supplementen. Gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit, onderbouwd en effectief de: DEMEY88 BOX by Berry de Mey Nutrition.

 

In *DEMEY88 BOX #1 vind je exact het resultaat van ons tweejarig onderzoek. Sommige supplementen zijn voor meerwaarde gecombineerde ingrediënten. Andere zijn, zoals je niet zal verbazen, pure enkelvoudige stoffen met de onderbouwing en uitleg hoe je deze kunt gebruiken voor het beste resultaat.  Wel degelijk adviseren wij ook sommige supplementen voor de training te nemen voor het gewenste resultaat. Voor de BOOST zit er o.a. een “plain and simple” cafeïne  supplement in de BOX die je zelf naar behoefte kan doseren (nooit meer dan de geadviseerde maximale dosering).

 

Kijk ook naar BOX #2 en #3. Iedere BOX met een ander basisproduct om het net wat beter aan te laten sluiten op een bepaald doel. Bovendien zijn de verschillende BOXEN verder uit te breiden met andere supplementen, zoals bijvoorbeeld eiwitten. 

 

Profiteer op deze manier van de bundel deals waarbij je extra producten bij de box kunt bestellen met hoge kortingen.

 

DEMEY88 BOX deal is beter, meer en dus ook goedkoper!

 

Alleen het beste van het beste is goed genoeg voor jou. Kies nog vandaag jouw BOX!

 

*BOX # 1, #2 en #3 bevatten ieder zes verschillende soorten supplementen, ieder voor twee maanden gebruik. Alle individuele producten zijn ook los verkrijgbaar. Voor meer informatie over de supplementen in BOX # 1, #2 en #3, lees dan de blogs die hierover uitweiden.

Geschreven door: Berry