Beta Alanine

Nieuw Beta Alanine

Ingrediënten: Bèta-Alanine (100%).


Netto gewicht 300g


Gebruiksaanwijzing:

Neem 5 gram bèta-alanine (~65 mg/kg lichaamsgewicht), verdeeld over de dag (bijvoorbeeld 1 gram elke 3 uur) over een langdurige periode van 10-12 weken. Een niet afgestreken theelepel is goed voor ongeveer 5 gram bèta-alanine. Aangegeven maximale dosis niet overschrijden.


Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een evenwichtig en gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl. Een goede samengestelde voeding levert je alle stoffen die je nodig hebt. 


Niet gebruiken tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding. Ben je onder doktersbehandeling: raadpleeg eerst je behandelend arts voordat je een voedingssupplement gebruikt.


Geschikt voor vegetariërs.

Allergie-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

Onder normale omstandigheden zal uw bestelling, wanneer deze voor 20:00 is geplaatst, de volgende werkdag via Postnl of DPD worden afgeleverd.

Voor het verzenden van artikelen binnen Nederland worden bij bestellingen boven € 50,00 geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen onder de € 50,00 brengen wij € 6,95 aan verzendkosten in rekening.

Buiten Nederland, bezorgen wij in diverse europese landen. De verzendkosten hiervoor worden direct in uw bestelling verwerkt.

Dit product zit ook in onze pakketten!

Kies je ervoor om de Beta Alanine in een pakket deal te kopen, ben je nog voordeliger uit!

Beta Alanine is een supplement dat goed bestudeerd en veilig is. In de praktijk geven sporters aan die zich krachtig, intensief inspannen, voor een duur langer dan een minuut en korter dan 4 minuten, baat hebben bij Beta Alanine. 


  • €14,72
  • Excl. BTW: €14,72

Beta Alanine

  • 100% puur
  • Voor kracht- en duursporters
  • Makkelijk te verwerken poedervorm
  • Vaak gebruikt door mannen en vrouwen

Beta Alanine is een aminozuur die een belangrijke rol speelt bij het vormen van Carnosine. Carnosine speelt op zijn beurt een belangrijke rol om het verzuringsproces in de spieren tegen te gaan tijdens inspanning. 

DEMEY88 BOX product, check out the boxes!

Tags: Beta Alanine

Bundles

Buy products in Bundle and get Discounts!!

15% discount - BCAA + Beta Alanine

Price:

€39,51

€33,58

You save :€5,93

12% discount - Beta Analine + Creatine

Price:

€25,27

€22,24

You save :€3,03

12% discount - Beta Analine + Shaker

Price:

€20,47

€18,01

You save :€2,46