Omega Pure

Nieuw Omega Pure

Gebruiksaanwijzing:

Neem 4 capsules van omega pure per dag, 2 in de ochtend met het ontbijt and 2 in de avond met het avondeten. Aangegeven maximale dosering niet overschrijden.


Ingrediënten:

Softgel capsule, Eicosapentaeenzuur, Docosahexaeenzuur, Alpha-tocopherol (Vitamine E).


Netto gewicht 163g

Inhoud: 120 capsules 

Per capsule:

Eicosapentaeenzuur (EPA) : 290 mg

Docosahexaeenzuur (DHA) : 183 mg

Vitamine E : 10 mg (83% RI) 

% RI = % referentie-inname.

% referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).

Allergie-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

Glutenvrij

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een evenwichtig en gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl. Een goede samengestelde voeding levert je alle stoffen die je nodig hebt. 

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding. Ben je onder doktersbehandeling: raadpleeg eerst je behandelend arts voordat je een voedingssupplement gebruikt. 

Onder normale omstandigheden zal uw bestelling, wanneer deze voor 20:00 is geplaatst, de volgende werkdag via Postnl of DPD worden afgeleverd.

Voor het verzenden van artikelen binnen Nederland worden bij bestellingen boven € 50,00 geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen onder de € 50,00 brengen wij € 6,95 aan verzendkosten in rekening.

Buiten Nederland, bezorgen wij in diverse europese landen. De verzendkosten hiervoor worden direct in uw bestelling verwerkt.

Dit product zit ook in onze pakketten!

Kies je ervoor om Omega Pure in een pakket deal te kopen, ben je nog voordeliger uit!

Omega Pure

Omega 3-vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. Bekende omega 3-vetzuren zijn eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). 


  • €15,97
  • Excl. BTW: €15,97

Omega Pure

  • Bevat EPA & DHA
  • EPA & DHA dragen bij tot de normale functie van het hart en de instandhouding van de hersenfunctie & zicht.

 

Omega Pure vetzuren zijn meervoudige onverzadigde vetzuren. Deze zijn belangrijk voor het optimaal functioneren van het lichaam. Er zijn recente aanwijzingen die aantonen dat Omega vetzuren bijdragen aan de stimulatie van spiergroei. Veel sporters gebruiken Omega Pure omdat het goed past in een dagelijks actieve levensstijl.

 

DEMEY88 BOX product, check out the boxes!

Tags: Omega, Pure