Protein shaker

Protein shaker

Onder normale omstandigheden zal uw bestelling, wanneer deze voor 20:00 is geplaatst, de volgende werkdag via Postnl of DPD worden afgeleverd.

Voor het verzenden van artikelen binnen Nederland worden bij bestellingen boven € 50,00 geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen onder de € 50,00 brengen wij € 6,95 aan verzendkosten in rekening.

Buiten Nederland, bezorgen wij in diverse europese landen. De verzendkosten hiervoor worden direct in uw bestelling verwerkt.

Een eiwit shake beker is zo’n ding die moet doen wat hij moet doen: je eiwitten snel en makkelijk oplossen in een gladde heerlijke eiwit shake!

Maar ook is het belangrijk dat hij niet lekt onderweg naar je werk of sportschool. Onze shake beker is er daarom een met een niet te gering schroefdraad die keer op keer “waterproof” of beter gezegd “eiwit proof” blijkt te zijn. Ook is er daarom gekozen voor een eiwit shaker waarvan de afsluitdop met een handig scharnier is gemonteerd. Open is open en dicht is dicht! Geen terugslaande dop waardoor je gezicht onder de eiwitten zit.

  • €6,96
  • Excl. BTW: €5,75

Bestaat uit 3 compartimenten met totaal 4 apart afsluitbare ruimtes. Plus uitneembaar shake element.

  • 600 ml shaker met maataanduiding op de zijkant.
  • Los, opschroefbaar deel, om bijvoorbeeld eiwitten in mee te nemen.
  • Het losse element bestaande uit twee gescheiden delen die afzonderlijk afsluitbaar zijn met draaidop. Een van deze ruimtes is in drieën gedeeld om bijvoorbeeld verschillende capsules in mee te nemen.

 

Tags: Protein, shaker

Bundles

Buy products in Bundle and get Discounts!!

15% discount - BCAA + Shaker

Price:

€28,49

€24,22

You save :€4,27

12% discount - Creatine + Shaker

Price:

€15,70

€13,82

You save :€1,88

12% discount - Beta Analine + Shaker

Price:

€19,64

€17,28

You save :€2,36