Berry over DEMEY88 by Berry de Mey Nutrition

DEMEY88 by Berry de Mey Nutrition brengt eerlijke voedingssupplementen die werken. Ze hebben zichzelf bewezen in de praktijk en in wetenschappelijke studies. Honderdduizenden sporters hebben ze gebruikt en ervaren dat ze werken en wetenschappelijke studies hebben de praktijkervaringen bevestigd. Tegelijkertijd zijn onze producten eenvoudig en niet zelden zelfs uiterst eenvoudig. Wij brengen geen complexe supplementen met ellenlange lijsten van exotische toevoegingen. In plaats daarvan richten we ons op de basale actieve stoffen met de bewezen werking waarvan we geloven, nee, weten dat onze kopers er baat bij hebben. 

DEMEY88 voedingssupplementen

Onze bedrijfsfilosofie komt symbolisch tot uiting in twee woorden die we al onze producten als credo meegeven. DEMEY88. Als topsporter behaalde ik de absolute top en presteerde het allerbeste in 1988. Prestaties die ik heb bereikt door alles wat van een topsporter verlangt wordt zo goed mogelijk te doen. Optimaliseren van alle variabelen. De beste inzet en kwaliteit op ieder vlak. DEMEY88 drukt symbolisch uit wat ik wil brengen en de waarden waarin ik geloof. DEMEY88 betekent in ieder geval dat we alleen de beste grondstoffen gebruiken, die afkomstig zijn van de beste producenten en leveranciers. Maar het concept van DEMEY88 gaat verder dan de appreciatie van zuiverheid en kwaliteit. DEMEY88 staat ook voor de aandacht voor de basis. En bovenal voor de kracht van de eenvoud. 

DEMEY88 drie complete suppletie BOXEN

De hele supplementenlijn DEMEY88 by Berry de Mey Nutrition is het resultaat van jaren praktijkervaring gekoppeld aan de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten. DEMEY88 member, wetenschapper, PhD Cas Fuchs, door mij ook wel “the brain” genoemd, toets en test alles wat er op de plank van DEMEY88 by Berry de Mey Nutrition komt.  In plaats van talloze supplementen die niets doen en verkocht worden door misleiding en commercieel belang werken wij uitsluitend met stoffen die in, gedegen onafhankelijke wetenschappelijke, onderzoeken bewezen hebben dat ze werken. In DEMEY88 BOX zitten 6 verschillende supplementen die aan onze criteria voldoen. Ze passen bij elkaar en geven je bijna alles wat je verlangt van een supplement en nodig hebt als serieuze sporter. Een BOX pakket is voldoende suppletie voor twee maanden. Omdat de basis altijd hetzelfde is bestaan er drie verschillende BOXEN waarvan slechts 1 supplement anders is in iedere BOX. Kies jouw BOX, met eventueel een extra supplement zoals eiwitten, en je weet geheid dat je alles binnen krijgt om jouw doel te behalen.