Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

Afdrukken

Pure Source Nutrition

Voedingssupplementen die werken

Berry de Mey Nutrition brengt eerlijke voedingssupplementen die werken. Ze hebben zichzelf bewezen in de praktijk en in wetenschappelijke studies. Honderdduizenden sporters hebben ze gebruikt en ervaren dat ze werken en wetenschappelijke studies hebben de praktijkervaringen bevestigd.

Tegelijkertijd zijn onze producten eenvoudig en niet zelden zelfs uiterst eenvoudig. Wij brengen geen complexe supplementen met ellenlange lijsten van exotische toevoegingen. In plaats daarvan richten we ons op de basale actieve stoffen met de bewezen werking waarvan we geloven, nee, weten dat onze kopers er baat bij hebben.

Pure Source voedingssupplementen

Onze bedrijfsfilosofie komt tot uiting in twee woorden die we al onze producten als credo meegeven. Pure Source. Die twee woorden drukken uit wat wij willen brengen en de waarden waarin we geloven. Pure Source betekent in ieder geval dat we alleen de beste grondstoffen gebruiken, die afkomstig zijn van de beste producenten en leveranciers. Maar het concept van Pure Source gaat verder dan de appreciatie van zuiverheid en kwaliteit. Pure Source staat ook voor de aandacht voor de basis. En bovenal voor de kracht van de eenvoud.

ProElite voedingssupplementen

Een bijzondere productgroep van Berry de Mey Nutrition is onze ProElite-lijn. Die kwam tot stand door een samenwerking tussen De Mey en supplementenexpert Willem Koert. Koert, de drijvende kracht achter de websites Ergogenics.org en Ergo-Log.com, kent de wereld van de nutraceuticals, sportsupplementen en voedingswetenschap als zijn broekzak. Al jarenlang scheidt hij feit van fictie, wetenschap van kletskoek en supplementen die werken van supplementen die teleurstellen.

De filosofie achter de ProElite-lijn is die van de onderbouwde synergie. De bestanddelen in de Pro Elite-lijn versterken volgens wetenschappelijk onderzoek elkaars werking. De bundeling van Koerts en De Mey´s expertise maakt van de ProElite-lijn een waardevolle nieuwkomer in de wereld van de sportsupplementen. En uiteraard zijn ook de bestanddelen van onze ProElite-producten Pure Source.