Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

Afvallen met voedingssupplementen

Casein Plus 1 Kg
€ 39.95
(0 Review(s) )
Twin Slim #1 & #2
€ 39.00
(0 Review(s) )

Berry de Mey Nutrition geeft je precies wat je nodig hebt voor een blijvend fitter en slanker lichaam, met eerlijk advies en doordachte sportvoeding

Blijvend afvallen

Wie wil afvallen wil eigenlijk vet verliezen en vooral een steviger, gezonder lichaam dat meer in balans is. Simpelweg minder gaan eten is doorgaans niet de juiste manier om dit doel te bereiken, al zul je daarmee meestal zeker wel – in ieder geval in het begin – gewicht kwijtraken. Raak je dan ook echt vet kwijt? Helaas is de werkelijkheid dat je dan (ook) spiermassa verliest, en dat is om meerdere redenen heel, heel ongezond, zeker als je wilt afvallen.
We hebben het eerder gezegd en blijven het zeggen; meet je resultaten vooral met een kritische blik in de spiegel en niet primair met een blik op de weegschaal. Een blijvend slanker, strakker lichaam bereik je met een weloverwogen afstemming van een aantal factoren, hierin staan bewust eten, sport en doordachte voedingssupplementen centraal.

De specialisten van het Berry de Mey Nutrition Team hebben een selectie van producten voor je klaargezet die passen in een programma waarbij je op een verantwoorde manier kunt afvallen.

De gezonde manier voor een slanker, fitter lijf

In veel mensen die kampen met overgewicht is het evenwicht tussen vet en spieren verstoord. Ze hebben teveel vet ten opzichte van de hoeveelheid spier. Afvallen is alleen gezond als dat betekent dat de vetmassa kleiner wordt terwijl de spiermassa constant blijft of zelfs toeneemt. Afvallen is juist enorm ongezond als vooral de spiermassa afneemt, maar dat is precies wat in de praktijk te vaak gebeurt: mensen die willen afvallen gaan puur minder, of extreem anders, eten en doen verder niets. Het gevolg is dat ze misschien nog wel  meer spieren verliezen dan vet.
Voor een gezonder, slanker lijf zul je naast een verandering van je eetpatroon ook moeten gaan bewegen. Krachttraining houdt je spieren sterk en uitgekiende cardiotraining kan afslankers een mooi zetje in de rug geven. Samen met een goed samengestelde voedingswijze, met voldoende eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten, zal dit helpen je spieren vast te houden. Spieren zijn namelijk de grootste verbranders van vet. Afvallen? Ja, maar dan wel door vet te verliezen en met behoud van spiermassa of zelfs met extra spieren.
Op deze manier zul je volgens de weegschaal dus niet zo bijzonder veel afvallen. Je verliest wel degelijk vet, maar je zult minder gewicht kwijt zijn omdat je spiermassa behoudt. De spiegel vertelt je wel een spectaculair succesverhaal!

Effectieve hulp bij gezond afvallen

Hoe je het ook wendt of keert, om gezond af te vallen moet je dus je lichaam vet laten verbranden, de opgebouwde reserves van vaak vele jaren. Het is dan ook meer dan een goed idee om je lichaam daarbij te voorzien van precies die ingrediënten die bijdragen aan spierherstel, supplementen die je extra energie geven en grondstoffen die je vetverbranding optimaliseren.

In Berry's blog “het alles zeggende 15 stappenplan voor vet verlies” lees je alle ins en outs.
Wie slank wil zijn wil vooral ook fit en gezond zijn. Dat lukt, met Berry de Mey Nutrition.