Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

BCAA's ProElite

BCAA’s ProElite voor je intensieve trainingen

   Wordt vaak gebruikt voor duursport en krachtsport

   Vegetarische capsules

    info@berrydemey.com voor meer informatie

€ 22.50
Onze prijzen
  • Bij afname van 1 stuk € 22.50
  • Bij afname van 2 stuks € 22.10
  • Vanaf 3 stuks € 21.50

Wees de eerste die een review schrijft over BCAA's ProElite

Tijdelijk uitverkocht

Aantal

Als je traint doe je je best, je gaat tot het uiterste. Dan zorg je er ook voor dat alle omstandigheden optimaal zijn voor het beste resultaat.

In BCAA’s ProElite heeft Berry de Mey Nutrition de BCAA’s gecombineerd met natuurlijke extracten uit kaneel en Rhodiala. BCAA’s ProElite is een favoriet product bij duursporters, maar ook bodybuilders en powerlifters gebruiken dit supplement vaak.

Netto gewicht: 144 gram
120 capsules

Per capsule:
Dextrose 400 mg
L-Leucine  250 mg
L-Isoleucine 125 mg
L-Valine  125 mg
Kaneelextract 100 mg
Rhodiola rosea  25 mg

Pure Source BCAA ProElite bevat dextrose, L-Leucine, vegetarische capsules, L-Isoleucine, L-Valine, kaneelextract, rhodiola rosea, magnesiumstearaat (antiklontermiddel), siliciumdioxide (antiklontermiddel). Een capsule Pure Source BCAA ProElite levert 4 kcal.

Na opening beperkt houdbaar. Bewaren op een koele en droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden. Dit product is geen vervanging van een gezond en evenwichtig dieet. Een goed samengestelde voeding levert je alle stoffen die je nodig hebt. GGO-vrij. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding. Ben je onder doktersbehandeling: raadpleeg eerst je behandelend arts voordat je een voedingssupplement gebruikt.

Alle reviews geplaatst voor 7-6-2016 zijn verwijderd. De wet staat niet meer toe dat alle claims door ons zelf of in reviews van klanten over supplementen geplaatst kunnen worden. Vanaf 7-6-2016 worden reviews daarom gecensureerd. Zo kan er bijvoorbeeld niet meer gesteld worden “Van creatine wordt ik sterker en ontwikkel ik grotere spieren”. Wel kan gesteld worden in een review “Ik ben zeer tevreden over de Creatine van Berry de Mey Nutrition”. Berry de Mey Nutrition behoudt het recht een review wel of niet te plaatsen om zo aan de wetgeving aangaande claims te voldoen.

Wees de eerste die een review schrijft over
BCAA's ProElite

Heb je ervaring met dit product? Deel het met ons!

Reviews

Geef je mening in een review

Effectiviteit Verplichte keuzes

Prijs / Kwaliteit Verplichte keuzes

Smaak

Oplosbaarheid

Verplichte keuzes Verplichte keuzes

Onder normale omstandigheden zal uw bestelling, wanneer deze voor 19:00 is geplaatst, de volgende werkdag via Postnl of DPD worden afgeleverd.

Voor het verzenden van artikelen binnen Nederland worden bij bestellingen boven € 50 geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen onder de € 50 brengen wij € 6,95 aan verzendkosten in rekening.

Buiten Nederland, bezorgen wij in diverse europese landen. De verzendkosten hiervoor worden direct in uw bestelling verwerkt.