Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

Beta-Alanine ProElite

 Bèta-Alanine ProElite (let op: THT officieel t/m 4-2018)

   Bevat ook bioactieve ATP en carnosine

   info@berrydemey.com voor meer informatie

Soms zijn duursporters nog steeds verbaasd over het resultaat van mijn advies. Maar als ik het uitleg is het zo simpel als 1+1=2.

OP IS OP !!!

€ 34.95 € 15.00
Onze prijzen
  • Bij afname van 1 stuk € 15.00
  • Bij afname van 2 stuks € 12.50
  • Vanaf 3 stuks € 10.00

Wees de eerste die een review schrijft over Beta-Alanine ProElite

Tijdelijk uitverkocht

Aantal

In Bèta-Alanine ProElite vind je natuurlijk dat bijzondere aminozuur, maar nu samen met natuurlijke verbindingen zoals carnosine en geëncapsuleerd ATP. Ja, je leest het goed. ATP. Cellulaire energie in zijn zuiverste vorm. Die bijzondere samenstelling maakt van Bèta-Alanine ProElite een uniek product dat dus niet vergeleken kan worden met producten die alleen maar Beta-Alanine bevatten. Dit is waarom wij het stembel "ProElite" geven. Iets dat voor ieder van ons "ProElite" product opgaat. 

Netto gewicht: 175 gram.
120 capsules.

Per capsule:
Beta-Alanine  1000 mg
Carnosine 200 mg
ATP 50 mg
Vitamin B5 4.5 mg (75% ADH)
Vitamin D3 1.8 mcg (30% ADH)

Pure Source Beta-Alanine ProElite contains beta-alanine, carnosine, ATP, calcium D-pantothenate, magnesium stearate (anticaking agent), silicon dioxin (anticakingagent), gelatin (capsule), cholecalciferol. Een capsule Pure Source Beta-Alanine ProElite levert 4 kcal.

Na opening beperkt houdbaar. Bewaren op een koele en droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden. Dit product is geen vervanging van een gezond en evenwichtig dieet. Een goed samengestelde voeding levert je alle stoffen die je nodig hebt. GGO-vrij. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding. Ben je onder doktersbehandeling: raadpleeg eerst je behandelend arts voordat je een voedingssupplement gebruikt.

Alle reviews geplaatst voor 7-6-2016 zijn verwijderd. De wet staat niet meer toe dat alle claims door ons zelf of in reviews van klanten over supplementen geplaatst kunnen worden. Vanaf 7-6-2016 worden reviews daarom gecensureerd. Zo kan er bijvoorbeeld niet meer gesteld worden “Van creatine wordt ik sterker en ontwikkel ik grotere spieren”. Wel kan gesteld worden in een review “Ik ben zeer tevreden over de Creatine van Berry de Mey Nutrition”. Berry de Mey Nutrition behoudt het recht een review wel of niet te plaatsen om zo aan de wetgeving aangaande claims te voldoen.

Wees de eerste die een review schrijft over
Beta-Alanine ProElite

Heb je ervaring met dit product? Deel het met ons!

Reviews

Geef je mening in een review

Effectiviteit Verplichte keuzes

Prijs / Kwaliteit Verplichte keuzes

Smaak

Oplosbaarheid

Verplichte keuzes Verplichte keuzes

Onder normale omstandigheden zal uw bestelling, wanneer deze voor 19:00 is geplaatst, de volgende werkdag via Postnl of DPD worden afgeleverd.

Voor het verzenden van artikelen binnen Nederland worden bij bestellingen boven € 50 geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen onder de € 50 brengen wij € 6,95 aan verzendkosten in rekening.

Buiten Nederland, bezorgen wij in diverse europese landen. De verzendkosten hiervoor worden direct in uw bestelling verwerkt.