Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

Beta-Alanine

Dat ene beetje extra met Bèta-Alanine

  • Langer presteren op hoog niveau
  • Vermindert verzuring van spieren
  • Beperkte gewichtstoename

Goed, beter. Beta-Alanine.

€ 31.95
Onze prijzen
  • Bij afname van 1 stuk € 31.95
  • Bij afname van 2 stuks € 31.55
  • Vanaf 3 stuks € 30.95

Wees de eerste die een review schrijft over Beta-Alanine

Tijdelijk uitverkocht

Aantal
Bij hoogintensieve beweging in de sportschool of op het sportveld voel je dat je je energiereserves aanspreekt. Je merkt hoe je energie met elke seconde dat je met deze intensiteit blijft bewegen vermindert en je voelt dat het moment dichterbij komt dat je moet stoppen. Met gewichttraining, voor bodybuilding, fitness of ter ondersteuning van een andere sport, kun je dan niet anders meer dan het gewicht wegleggen omdat je geen enkele rep meer kunt maken. Of je moet, als je hardloopt, je snelheid minderen. Je zou heel graag willen dat je dat fnuikende moment van spierfalen enkele ogenblikken zou kunnen uitstellen. Je training zou er zoveel effectiever door worden. Je zou je lichaam dwingen om net dat kleine maar o zo belangrijke beetje extra prestatievermogen op te bouwen.

Met bèta-alanine in je dieet kan dat. Neem elke dag 3-6 gram van het wonderbare aminozuur, en ervaar hoe het is als je lichaam op een hoger plan functioneert.

Meer informatie over het gebruik en de effecten van beta-alanine vind je op onze blog.

Pure Source Beta-Alanine bevat beta-alanine (99.8%).

Netto gewicht: 1 kg.
 
Dit product is geen vervanging van een gezond en evenwichtig dieet. Een goed samengestelde voeding levert je alle stoffen die je nodig hebt. GGO-vrij. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding. Ben je onder doktersbehandeling: raadpleeg eerst je behandelend arts voordat je een voedingssupplement gebruikt.

Alle reviews geplaatst voor 7-6-2016 zijn verwijderd. De wet staat niet meer toe dat alle claims door ons zelf of in reviews van klanten over supplementen geplaatst kunnen worden. Vanaf 7-6-2016 worden reviews daarom gecensureerd. Zo kan er bijvoorbeeld niet meer gesteld worden “Van creatine wordt ik sterker en ontwikkel ik grotere spieren”. Wel kan gesteld worden in een review “Ik ben zeer tevreden over de Creatine van Berry de Mey Nutrition”. Berry de Mey Nutrition behoudt het recht een review wel of niet te plaatsen om zo aan de wetgeving aangaande claims te voldoen.

Wees de eerste die een review schrijft over
Beta-Alanine

Heb je ervaring met dit product? Deel het met ons!

Reviews

Geef je mening in een review

Effectiviteit Verplichte keuzes

Prijs / Kwaliteit Verplichte keuzes

Smaak

Oplosbaarheid

Verplichte keuzes Verplichte keuzes

Onder normale omstandigheden zal uw bestelling, wanneer deze voor 19:00 is geplaatst, de volgende werkdag via DHL worden afgeleverd.

Voor het verzenden van artikelen binnen Nederland worden bij bestellingen boven € 50 geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen onder de € 50 brengen wij € 6,95 aan verzendkosten in rekening.

Buiten Nederland, bezorgen wij in diverse europese landen. De verzendkosten hiervoor worden direct in uw bestelling verwerkt.