Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

Creatine

Bij beter gaat het vaak niet om meer, maar is het de zuiverheid die telt.

€ 20.95
Onze prijzen
  • Bij afname van 1 stuk € 20.95
  • Bij afname van 2 stuks € 20.55
  • Vanaf 3 stuks € 19.95

Wees de eerste die een review schrijft over Creatine

Tijdelijk uitverkocht

Aantal
  • Meest effectieve voedingssupplement
  • Snelle toename kracht en spiermassa
  • Meer resultaat van je krachttraining

Krachtsport en creatine

Wat moeten we nog over creatine vertellen? Creatine is het best onderzochte van alle sportsupplementen op de markt. Het is de grootste innovatie in fitness, bodybuilding en powerlifting sinds de uitvinding van de riem en volgens experts is creatine het meest effectieve supplement dat krachtsporters kunnen kopen. Neem elke dag 3-5 gram creatine, en je lichaamskracht neemt zienderogen toe als je bankdrukt, squat of willekeurige welke andere oefening doet. Het aantal reps dat je uit je sets kunt halen stijgt ongekend snel, en op de weegschaal zie je, als de weken verstrijken, je gewicht toenemen. En als je in de spiegel kijkt, dan zie je dat die nieuwe kilo’s uitsluitend op het conto van je spiermassa komen. Wat wil je als krachtsporter nog meer?

Meer informatie over het gebruik en de effecten van creatine vind je op onze blog.

Pure Source Creatine bevat creatinemonohydraat (99.9%).

Netto gewicht: 1 kg.

Na opening beperkt houdbaar. Bewaren op een koele en droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden. Dit product is geen vervanging van een gezond en evenwichtig dieet. Een goed samengestelde voeding levert je alle stoffen die je nodig hebt. GGO-vrij. On geval van zwangerschap, borstvoeding of doktersbehandeling: raadpleeg eerst je behandelend arts voordat je een voedingssupplement gebruikt.

Alle reviews geplaatst voor 7-6-2016 zijn verwijderd. De wet staat niet meer toe dat alle claims door ons zelf of in reviews van klanten over supplementen geplaatst kunnen worden. Vanaf 7-6-2016 worden reviews daarom gecensureerd. Zo kan er bijvoorbeeld niet meer gesteld worden “Van creatine wordt ik sterker en ontwikkel ik grotere spieren”. Wel kan gesteld worden in een review “Ik ben zeer tevreden over de Creatine van Berry de Mey Nutrition”. Berry de Mey Nutrition behoudt het recht een review wel of niet te plaatsen om zo aan de wetgeving aangaande claims te voldoen.

Wees de eerste die een review schrijft over
Creatine

Heb je ervaring met dit product? Deel het met ons!

Reviews

Geef je mening in een review

Effectiviteit Verplichte keuzes

Prijs / Kwaliteit Verplichte keuzes

Smaak

Oplosbaarheid

Verplichte keuzes Verplichte keuzes

Onder normale omstandigheden zal uw bestelling, wanneer deze voor 19:00 is geplaatst, de volgende werkdag via Postnl of DPD worden afgeleverd.

Voor het verzenden van artikelen binnen Nederland worden bij bestellingen boven € 50,00 geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen onder de € 50,00 brengen wij € 6,95 aan verzendkosten in rekening.

Buiten Nederland, bezorgen wij in diverse europese landen. De verzendkosten hiervoor worden direct in uw bestelling verwerkt.