Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

Leucine

Als je wat doet, doe het dan goed.  Voor mij zijn sommige aminozuren een must.

€ 29.95
Onze prijzen
  • Bij afname van 1 stuk € 29.95
  • Bij afname van 2 stuks € 15.75
  • Vanaf 3 stuks € 15.75

Wees de eerste die een review schrijft over Leucine

Tijdelijk uitverkocht

Aantal
  • Sleutelfactor in spieropbouw
  • Versnelt herstelproces na training
  • Vergroot positief effect eiwitrijke maaltijd

Het Leucine-effect

Nadat je hebt getraind, zijn je spieren beschadigd. Het lichaam herbouwt ze en maakt ze een beetje sterker dan ze ervoor waren. Daarvoor gebruikt het lichaam de bouwstoffen uit je voeding. Eén van die voedingsstoffen is het aminozuur L-leucine, wat een bijzondere rol speelt in dat herstelproces. Het heeft er, zoals wetenschapper het zeggen, een actieve rol in. Simpel gezegd komt het er op neer dat leucine het lichaam vertelt dat het zijn herstelwerkzaamheden een tandje hoger kan zetten. Dat maakt van leucine een interessant supplement. Neem 3-6 gram bij je maaltijden of eiwitshakes en profiteer van het leucine-effect.

Meer informatie over het gebruik en de effecten van leucine vind je op onze blog.

Pure Source Leucine bevat L-Leucine (99%). Een gram leucine levert 4 kcal.

Netto gewicht: 1 kg.

Na opening beperkt houdbaar. Bewaren op een koele en droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden. Dit product is geen vervanging van een gezond en evenwichtig dieet. Een goed samengestelde voeding levert je alle stoffen die je nodig hebt. GGO-vrij. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding. Ben je onder doktersbehandeling: raadpleeg eerst je behandelend arts voordat je een voedingssupplement gebruikt.

Alle reviews geplaatst voor 7-6-2016 zijn verwijderd. De wet staat niet meer toe dat alle claims door ons zelf of in reviews van klanten over supplementen geplaatst kunnen worden. Vanaf 7-6-2016 worden reviews daarom gecensureerd. Zo kan er bijvoorbeeld niet meer gesteld worden “Van creatine wordt ik sterker en ontwikkel ik grotere spieren”. Wel kan gesteld worden in een review “Ik ben zeer tevreden over de Creatine van Berry de Mey Nutrition”. Berry de Mey Nutrition behoudt het recht een review wel of niet te plaatsen om zo aan de wetgeving aangaande claims te voldoen.

Wees de eerste die een review schrijft over
Leucine

Heb je ervaring met dit product? Deel het met ons!

Reviews

Geef je mening in een review

Effectiviteit Verplichte keuzes

Prijs / Kwaliteit Verplichte keuzes

Smaak

Oplosbaarheid

Verplichte keuzes Verplichte keuzes

Onder normale omstandigheden zal uw bestelling, wanneer deze voor 19:00 is geplaatst, de volgende werkdag via DHL worden afgeleverd.

Voor het verzenden van artikelen binnen Nederland worden bij bestellingen boven € 50 geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen onder de € 50 brengen wij € 6,95 aan verzendkosten in rekening.

Buiten Nederland, bezorgen wij in diverse europese landen. De verzendkosten hiervoor worden direct in uw bestelling verwerkt.