Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

DEMEY88 by Berry de Mey Nutrition

17 september 2018

Testo ProElite

Na veel en lang onderzoek zal Berry de Mey Nutrition nog dit najaar een aantal geweldige nieuwe producten introduceren.  Onze supplementenlijn zal zich hiermee nog meer onderscheiden. Altijd wetenschappelijk onderbouwd om uitsluitend effectieve supplementen van hoge kwaliteit aan te bieden.

Wetenschap is geen mode. Wanneer iets goed en effectief is zal er weinig tot niets aan veranderd kunnen worden om ieder jaar een verbeterde versie te kunnen lanceren. Een van ons best verkochte supplement Testo ProElite is er zo een.  Na jaren feedback van tevreden klanten heeft ook de praktijk bewezen dat dit product doet wat wij beweren.  Een natuurlijke testosteron booster gemaakt voor mannen.

Testo ProElite met dezelfde samenstelling is nu weer vol op verkrijgbaar. Bovendien past het als een puzzelstukje in het plaatje van de nieuwe producten en al het andere moois dat gaat komen.

Naast de supplementenlijn zal Berry over enkele maanden eindelijk zijn DEMEY88 online programma lanceren. Berry houd zich nu al jaren bezig met het begeleiden van atleten. Hij heeft ruim 40 jaar ervaring met training, voeding en supplementen,  de belangrijkste pijlers om progressie te behalen voor welk doel je ook wilt bereiken met welke sport dan ook. Berry zelf ziet 1988 als zijn beste jaar als professioneel atleet. Daarom noemt hij zijn programma DEMEY88 by Berry de Mey Coaching. Omdat supplementen een belangrijk onderdeel zijn om sportieve doelen te behalen wordt de nieuwe generatie Berry de Mey Nutrition omgedoopt tot DEMEY88 by Berry de Mey Nutrition. Om de eenheid van DEMEY88 aan te tonen krijgen natuurlijk ook de “oude” producten binnenkort het nieuwe (toch wel modieus ;-) jasje. Testo ProElite heeft de primeur. Een geweldig product die zijn dienst nog lang zal bewijzen.

Reacties

Plaats jouw reactie
[+Plaats nieuwe reactie]
Jouw naam
Email adres
Bericht
Security Code
Voedingssupplementen, 03 Sep, 2014
Bedankt voor de tips!
Reageer