Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

Voedingssupplementen voor duursporten

Beta-Alanine ProElite
€ 34.95 € 15.00
(0 Review(s) )
Palatinose
€ 31.95
(0 Review(s) )
Whey Pure 2 Kg
€ 49.95
(1 Review(s) )

Berry de Mey Nutrition heeft voor de echte doorzetters een selectie sportsupplementen klaargezet die de prestaties naar een hoger plan kunnen tillen

Ideale supplementen voor duuratleten

Als we het over sporten hebben waarbij het erop aankomt om door te zetten, dan staan duursporten hoog op de lijst. Als je als duursporter jezelf wilt verbeteren kom je vaak dicht bij de grens van je kunnen, de fase waarin het puur op wilskracht en doorzettingsvermogen aankomt. Juist daarom is het zo belangrijk dat er fysiek alles aan wordt gedaan deze lat zo hoog mogelijk te leggen. Je kunt nog zoveel doorzettingsvermogen hebben, wanneer je “leeg” bent of niet goed bent hersteld van je vorige training of wedstrijd dan kun je nooit jouw maximale prestatie leveren. Zorg er daarom voor dat je lichaam steeds optimaal kan herstellen en geef het de bouwstoffen die het daarvoor nodig heeft. Voor, tijdens en na de training of wedstrijd.

Het Berry de Mey Nutrition Team heeft een selectie supplementen samengesteld die je optimaal brandstof leveren voor je prestaties en perfect zijn voor het herstel.

Sportsupplementen specifiek voor duursporten

Duursporters als hardlopers en wielrenners zijn veelal kritische mensen, immuun voor rages en trends. Ze willen zeker zijn dat een nieuwe manier van trainen, een nieuw dieet of voedingssupplement werkt voordat ze zich eraan wagen. Dat is op zich een hele goede eigenschap voor duuratleten, maar de keerzijde van die mentaliteit is dat veel sporters op zowel amateur als  professioneel niveau geen gebruik maken van de uitstekende sportsupplementen die er tegenwoordig voor duursporten zijn.
Er zijn inderdaad genoeg dieettrends waar je als serieuze sporter beter niet aan kunt meedoen, en voedingssupplementen die hun claims niet waarmaken. Er zijn extreme trainingsmethoden die alleen effectief zijn voor mensen met een bijzondere aanleg voor duursporten. Maar er zijn ook bewezen trainings- en voedingsmethoden voor duursporters die ook jouw prestaties wel degelijk op een hoger plan kunnen helpen. Een evenwichtige voeding met voldoende eiwitten helpt wielrenners na inspanning bijvoorbeeld sneller herstellen en met aangepaste krachttraining presteren hardlopers en wielrenners beduidend beter. Er zijn veel uiteenlopende duursporten, maar de supplementen die men voor deze verschillende sporten nodig heeft komen wel overeen.
Kijk vooral eens bij de aminozuren die je bewegingsapparaat beschermen en die spierafbraak verminderen en de whey-eiwitten die een grote rol spelen bij het spierherstel. En ons paradepaardje voor duursporters; Bèta-Alanine ProElite, een combinatie van ingrediënten die er onder meer voor zorgen dat je spieren minder snel verzuren.

Bewezen voedingssupplementen

Alle duursporten vergen veel energie en kracht en kunnen enorm stressvol voor het lichaam zijn. Puur vanuit fysiek oogpunt bekeken is het heel logisch dat juist mensen die duursporten beoefenen voedingssupplementen zouden moeten integreren in hun voedingspatroon. Je dagelijkse voeding levert nu eenmaal vaak niet de juiste bouwstoffen in de hoeveelheden die je lichaam nodig heeft om optimaal te herstellen van intensieve sport.

Berry de Mey Nutrition biedt je uitgekiende sportsupplementen die bij uitstek geschikt zijn voor duursporters die hun grenzen willen verleggen. Lees vooral de omschrijvingen en klik door naar de blogs waarin ook de achterliggende wetenschappelijke onderzoeken worden benoemd en beschreven. Maar laat je vooral overtuigen door de werking.