Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

Eiwitten, Proteine en Eiwitshakes

100% Casein Pure 1 kg
€ 39.45
(0 Review(s) )
100% Casein Pure 2 Kg
€ 58.99
(0 Review(s) )
100% Whey Complete 1 Kg
€ 28.25
(0 Review(s) )
100% Whey Complete 2 Kg
€ 50.95
(0 Review(s) )
Casein Plus 2 Kg
€ 59.95
(1 Review(s) )
Casein Plus 1 Kg
€ 39.95
(0 Review(s) )
Pea Protein Isolate 2 Kg
€ 37.95
(1 Review(s) )
Pea Protein Isolate 1 Kg
€ 21.50
(1 Review(s) )

4 soorten eiwitten, proteine en eiwitshakes

Berry de Mey Nutrition levert Online 4 soorten eiwitshakes in 4 verschillende smaken. Eiwitten zijn voor serieuze sporters erg belangrijk: eiwitrijk voedsel helpt je spieren herstellen van een zware training en afhankelijk van de proteïnen die je met je dagelijkse dieet binnenkrijgt kunnen eiwitsupplementen een mooie aanvulling zijn.

Voor wie zijn eiwitshakes geschikt

Wanneer je intensief aan duursport doet of aan krachtsport, of een combinatie van beide; na je training moet je lichaam het spierweefsel herstellen. Je helpt je lichaam daarmee door voor je training en vlak daarna goede sportvoeding te nemen die in de eerste plaats voor voldoende eiwitten zorgt. Hoe meer aminozuren er tijdens het sporten in het bloed zitten, hoe kleiner de schade aan het spierweefsel is en hoe sneller het herstel verloopt. Om aan voldoende eiwitten te komen zijn er diverse proteïne shakes te verkrijgen. Deze zijn er in verschillende soorten, en het zal aan onder meer je sportschema liggen voor welke jij kiest. Misschien kan je diëtiste of personal trainer je helpen met je keuze.

Whey eiwitten in 4 smaken

Whey proteïnen vallen onder de snelle eiwitten, Whey Isolaat bevat 94 tot 98% isolaat eiwitten (afhankelijk van de smaak). Twintig minuten nadat je een shake hebt genomen komen de essentiële aminozuren al in je bloed.

Hybride eiwitten in 4 smaken

Sommige sporters kiezen eerder voor een hybride eiwitsupplement zoals de Fast Matrix Protein Blend die bijvoorbeeld uit een deel whey proteine en een deel soja-eiwit bestaat. Samen leveren ze de aminozuren L-arginine en L-leucine. De eiwitten in whey ondersteunen ook nog de natuurlijke afweer.

Snelle en langzame (gecombineerde) Proteine in 4 smaken

Daarnaast hebben we Milk Isolaat voor de bodybuilders, fitness beoefenaars, powerlifters, duursport- en atletiekbeoefenaars die het uiterste uit hun training willen halen.  Een combinatie van snelle en langzame eiwitten in één eiwitshake voor na je intensieve training, of tijdens een powerontbijt voordat je gaat sporten.

Caseine eiwitten in 4 smaken

Als je kiest voor gezond afvallen, met fitness oefeningen om je overtollige vetten te verbranden, of ‘gewoon’ aan krachttraining, duurtraining of atletiek doet, kun je ook kiezen voor caseïne, wat een langzaam eiwit is. Nadat je een caseïneshake hebt gedronken komen de eiwitten geleidelijk en langdurig in je bloed wat zorgt dat je spieren urenlang de beste aminozuren krijgen toegevoerd die ze nodig hebben voor hun groei.