Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

Energie supplementen

Beta-Alanine ProElite
€ 34.95 € 15.00
(0 Review(s) )
Palatinose
€ 31.95
(0 Review(s) )

Berry de Mey Nutrition heeft een eerlijke selectie supplementen gemaakt die je helpen om optimaal te presteren tijdens een vitale en energierijke dag

Gezonde energie

Bruisend van energie! Dat is de uitstraling van iemand die in balans is, zowel lichamelijk als geestelijk. Het is uiterst belangrijk dat lichaam en geest in evenwicht zijn wanneer je regelmatig veel van jezelf vergt. Rust en voeding, maar ook weldoordachte, eerlijke supplementen zullen je daarbij helpen.

Berry de Mey Nutrition heeft als primaire visie dat gezondheid steeds centraal moet staan en de aangeboden supplementen zijn dan ook geheel in dat kader ontworpen en overwogen. Het zijn voedingssupplementen ter bevordering van jouw dagelijkse energie, supplementen die erop zijn gericht om je gezonde brandstof voor je lichaam te leveren en die je de essentiële stoffen bieden die je hard nodig hebt tijdens je drukke, sportieve dagelijkse bestaan of tijdens een bijzondere prestatie. Supplementen ook die je helpen om geestelijk net dat beetje scherper te zijn.

Optimaal presteren met de juiste energie

Het Berry de Mey Nutrition Team heeft een selectie supplementen gemaakt die je helpen om steeds  maximaal te kunnen presteren tijdens een vitale en energierijke dag.

Presteren vraagt energie en optimaal presteren vraagt om energie management. Je moet weten wanneer je kunt knallen en wanneer je meer rustig aan moet doen, en je moet vooral ook luisteren naar de signalen van je lichaam die je vertellen dat de energie op begint te raken.
Het opladen van je energie gebeurt niet zozeer door luieren, maar begint in onze filosofie juist met wel-doen. Energie krijg je door een lange boswandeling, een dagje een heel ander sportprogramma, je huis trakteren op een grote schoonmaak, zwemmen, het maakt niet uit. Je geest krijgt energie van het aanpakken van je administratie, een telefoontje naar je oud-tante, díe zaken die je eigenlijk al veel te lang hebt uitgesteld. Je lichaam heeft bovendien behoefte vitamines, mineralen, eiwitten en natuurlijke vetten, die zo nodig kunnen worden aangevuld met gerichte supplementen.
Als je leert hoe je de energiebalans in je lichaam en geest kunt herstellen, kun je leren hoe je ervoor kunt zorgen dat die energie in de toekomst vrijkomt op elk moment dat je die nodig hebt met mentale technieken, voedingsstrategieën en, als extra ondersteuning, voedingssupplementen.

Innerlijke energie

Energie van binnenuit is je vitaal voelen. Dat is de energie die je wilt voor een leven vol ambities, de energie die mensen doet zeggen dat iemand 'innerlijke rust' heeft. De belangrijkste factor om bruisend van energie te zijn is balans. Balans tussen rust en activiteit geeft je de energie om elke uitdaging aan te willen gaan.
Berry de Mey Nutrition biedt je hier een selectie van voedingssupplementen die een gezonde, energieke levensstijl ondersteunen.