Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

Fitness en sportvoeding

Creatine ProElite
€ 24.95
(0 Review(s) )
Fast Matrix Protein Blend 2 Kg
€ 42.95 € 19.99
(0 Review(s) )
Vit & Mineral ProElite
€ 17.95 € 8.95
(0 Review(s) )

Berry de Mey Nutrition selecteerde een goed doordacht aanbod aan eersteklas sportsupplementen om jouw fitnesstraining te helpen optimaliseren

The next level in fitness

Fitness is een van de meest bedreven sporten ter wereld en al kan het op veel verschillende manieren worden uitgevoerd, het einddoel is om sterker, gezonder en fitter te worden. Het bijkomende resultaat, een slanker en gespierder lichaam, is voor velen zeker een goede motivatie en bovendien een mooie graadmeter. Met welk doel je ook aan fitness doet, feit is dat je de beste resultaten bereikt wanneer het je lukt om je fitnessprogramma, je dagelijkse voeding en je sportsupplementen juist op elkaar af te stemmen.

Voor deze groep sporters heeft het Berry de Mey Nutrition Team een selectie van producten samengesteld die het mogelijk maakt je trainingsintensiviteit te verhogen en die de focus heeft op herstel en je algemene gezondheid. Deze componenten bij elkaar zullen je in staat stellen om je trainingen naar een hoger niveau te brengen.

Fitnessprogramma met training, supplementen en rust

Tijdens de wedstrijdtrainingen zo'n dertig jaar geleden ontdekten Jorgen en Berry de Mey dat hoe hard en slim ze ook trainden, dit maar voor een deel bepaalde hoeveel vooruitgang ze wisten te boeken. Minstens net zo belangrijk als de uren die ze trainden bleken de uren waarin ze niet trainden. Rust en voeding bepaalden of de training hen de ene keer fit en de andere keer afgepeigerd maakte. Als ze wilden afvallen, bepaalden vooral de rust- en voedingsschema's of ze vetweefsel afbraken, of  ook veel spiermassa verloren. De sleutel lag in het optimaliseren van alle delen van hun leefstijl, en niet uitsluitend in de training.
Deze inzichten liggen nu nog ten grondslag van een geslaagd fitnessprogramma, Jorgen zelf gebruikt de kennis die hij in de loop van die jaren heeft opgebouwd nog steeds in zijn werk als fitness personal trainer van Hollywoodsterren als Angelina Jolie en Ben Affleck. Hij verwerkte het in zijn bestseller, Action Body Hero dat vooral door fitnessfanaten wordt gelezen.
Daarom vind je in onze selectie voor fitnesstraining onder meer Vit & Mineral ProElite, zodat je steeds een gezonde basis hebt om verantwoord te sporten. En daarom doet Berry de Mey Nutrition zo ontzettend veel aan open, eerlijke voorlichting. Zodat het belang van alle aspecten van je levensstijl worden benadrukt, en niet alleen van de training of de supplementen.

Gezond functioneren door fitness

Fitness is de sport bij uitstek waarbij je aan je gezondheid, conditie en uithoudingsvermogen werkt. Iemand die serieus fitness beoefent traint meestal niet alleen omdat hij mooi gevormde spieren wil hebben en een laag vetpercentage, fitness staat ook voor functionaliteit van de spieren, de wens om je lichaam te trainen zodat het volmaakt functioneert. En ja, om er gewoon beter uit te zien en gezond te blijven. Bovendien wordt fitness aanbevolen wanneer mensen blessures hebben en moeten  revalideren.
Allemaal uitstekende redenen om ook met zorg je dagelijkse voeding en je sportsupplementen hierbij aan te laten sluiten. Supplementen die je gezondheid bevorderen, die ontwikkeld zijn door een ervaren topsporter en serieuze wetenschappers. Supplementen zonder flauwekul toevoegingen.

Op deze pagina vind je een selectie van de producten die wij voor je selecteerden, supplementen die passen in een gezond, fit leefpatroon.