Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

Gezondheid en suppletie

Arginine ProElite
€ 24.95
(0 Review(s) )
Pea Protein Isolate 2 Kg
€ 37.95
(0 Review(s) )
Vit & Mineral ProElite
€ 17.95 € 8.95
(0 Review(s) )

Berry de Mey Nutrition biedt je een bewust scala aan eersteklas voedingssupplementen die je gezondheid en vitaliteit ondersteunen

Supplementen voor een gezonde, bewuste levensstijl

Terwijl er enerzijds meer mensen steeds ongezonder gaan leven, zie je aan de andere kant dat de mensen die wel met gezondheid bezig zijn steeds bewuster worden. Deze laatste groep beseft hoe belangrijk gezonde voeding is en dat goed gekozen voedingssupplementen hier naadloos op aan kunnen sluiten. Supplementen zijn eigenlijk niets anders dan veredelde voeding, met ingrediënten die een bewezen positieve werkzame bijdrage kunnen leveren aan een gezonde levensstijl, maar die in je dagelijkse voeding in te kleine hoeveelheden voorkomen om echt effectief te kunnen zijn.

Een eiwit zoals de Pea Isolate Protein uit onze selectie, is bijvoorbeeld ideaal voor vegetariërs en veganisten die vaak moeite hebben om de juiste hoeveelheid eiwitten binnen te krijgen. Als je de productomschrijving leest zal je beseffen dat dit een ideaal eiwitsupplement is voor mensen met of zonder sportieve levensstijl. Sommigen nemen het puur voor de hoognodige eiwitten, anderen om minder tussendoor te snacken. Bovendien heeft het, zoals het een eiwit betaamd, een zeer positieve werking op je spieropbouw en spierherstel. Een veelzijdige held onder de supplementen dus.

Gezonde supplementenkeuz

In deze selectie van het Berry de Mey Nutrion Team ziet u overigens zowel Arginine als Arginine ProElite, het is niet de bedoeling deze samen te gebruiken. Beide producten bevatten dezelfde kwaliteit Arginine, bij ProElite zitten in de vegetarische capsules bovendien extra ingrediënten voor een nog effectievere werking, je kunt hierover in detail lezen op onze blogpagina.
Maar goed, Arginine dus. Een veelzijdig aminozuur dat onder meer afvalstoffen opruimt en een afslankende werking heeft die weliswaar nog niet volledig wordt begrepen door de wetenschap, maar die wel keer op keer is aangetoond.

Gezondheid en trainen

Naast dat het simpelweg gewoon leuk is om te trainen of te bewegen en je je goed voelt bij gezond eten, werpt een bewuste levensstijl natuurlijk ook vruchten af voor je gezondheid en vitaliteit. Een betere investering in jezelf kunnen wij ons niet bedenken, zowel voor je lijf als je gemoed. Er is zelfs bewijs dat de kans op onder meer depressie en dementie door te sporten en gezond te leven flink verkleint. Onderzoekers, Tv-programma's, websites en tijdschriften kunnen je wel vertellen hoe je gezondheid kunt bevorderen, maar uiteindelijk zal je het zelf moeten doen. Allereerst moet je beseffen dat het geen opgave is maar een kado aan jezelf, zodra je de voordelen voor je gezondheid zelf ervaren hebt wil je niet anders leven.
Gezondheid wordt ook bepaald door een gezonde geest. Voor een optimale gezondheid staan geest en lichaam in balans. Berry mediteert en is overtuigd van de positieve invloed hiervan op zijn gezondheid. Eén van zijn blogs gaat over mediteren; Mediteer, ook voor een topdag in de gym.

Gezondheid is alles. Op deze pagina vind je een selectie van onze voedingssupplementen die passen in een bewuste levensstijl en die je gezondheid kunnen bevorderen.