Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

Palatinose

Het geduld van Palatinose

   Lage glycemische index 

  Urenlange toename van energie

   info@berrydemey.com voor meer informatie

€ 31.95
Onze prijzen
  • Bij afname van 1 stuk € 31.95
  • Bij afname van 2 stuks € 31.25
  • Vanaf 3 stuks € 30.25

Wees de eerste die een review schrijft over Palatinose

Tijdelijk uitverkocht

Aantal

Een situatie die best eens voorkomt: Pas over twee uur ga je trainen en in de tussentijd heb je geen gelegenheid om nog wat te eten, dat kan alleen nu. Misschien ga je hardlopen, misschien ga je trainen met gewichten, dat maakt niet uit. Waar het om gaat is dat je straks snelle energie nodig zult hebben, maar dat je dat tussen nu en dan niet kunt eten. De oplossing ligt in het koolhydraat palatinose, dit geeft snelle energie, maar kan urenlang in het lichaam wachten tot het wordt aangesproken. Een bijzonder nuttige toevoeging in het supplementenarsenaal van de moderne sporter.

 

 

Netto gewicht: 2kg

Ingrediënten: 98% Palatinose (Isomaltulose), 2% Andere suikers (Inclusief Trehalulose), 0.1% Saccharose. Een gram palatinose levert 4 kcal.

 

Voedingswaarde per 100 gram :

Energie : 378 kcal

Vetten : 0 g

Waarvan verzadigd : 0.0 g

Koolhydraten : 94.6 g

Waarvan suikers : 94.6 g

Waarvan isomaltulose : 94.0 g

Vezel : 0.0 g

Eiwit : 0.0 g

Zout : 0.0 g

 

 

 

 

Alle reviews geplaatst voor 7-6-2016 zijn verwijderd. De wet staat niet meer toe dat alle claims door ons zelf of in reviews van klanten over supplementen geplaatst kunnen worden. Vanaf 7-6-2016 worden reviews daarom gecensureerd. Zo kan er bijvoorbeeld niet meer gesteld worden “Van creatine wordt ik sterker en ontwikkel ik grotere spieren”. Wel kan gesteld worden in een review “Ik ben zeer tevreden over de Creatine van Berry de Mey Nutrition”. Berry de Mey Nutrition behoudt het recht een review wel of niet te plaatsen om zo aan de wetgeving aangaande claims te voldoen.

Wees de eerste die een review schrijft over
Palatinose

Heb je ervaring met dit product? Deel het met ons!

Reviews

Geef je mening in een review

Effectiviteit Verplichte keuzes

Prijs / Kwaliteit Verplichte keuzes

Smaak

Oplosbaarheid

Verplichte keuzes Verplichte keuzes

Onder normale omstandigheden zal uw bestelling, wanneer deze voor 19:00 is geplaatst, de volgende werkdag via DHL worden afgeleverd.

Voor het verzenden van artikelen binnen Nederland worden bij bestellingen boven € 50 geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen onder de € 50 brengen wij € 6,95 aan verzendkosten in rekening.

Buiten Nederland, bezorgen wij in diverse europese landen. De verzendkosten hiervoor worden direct in uw bestelling verwerkt.