Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

Krachttraining en sportvoeding

Casein Plus 2 Kg
€ 59.95
(1 Review(s) )
Creatine 300 gram
€ 10.55
(1 Review(s) )
Creatine ProElite
€ 24.95
(0 Review(s) )
Testo ProElite
€ 36.95
(0 Review(s) )

Berry de Mey Nutrition zette een uitgelezen keuze sportsupplementen voor je klaar die, met het juiste trainingsschema, de spieropbouw kan bevorderen

Supplementen die spieropbouw bevorderen

De selecties die het Berry de Mey Nutrition Team heeft gemaakt voor verschillende doelgroepen overlappen elkaar de ene keer meer dan de andere keer. Wij hebben ervoor gekozen onze selectie te baseren op de meest geschikte producten voor elke doelgroep waarbij spieropbouw natuurlijk een  doel is wat veel overeenkomsten heeft met de doelgroepen fitness en bodybuilding. De keuze sportsupplementen hier onderscheidt zich door een uitgelezen combinatie van supplementen die je herstel promoten en supplementen met trainings-intensiviteit verhogende factoren, die samen met het juiste voedings- en trainingsprogramma tot spieropbouw kunnen leiden.

Een uniek en speciaal product in deze selectie supplementen is Testo ProElite, een testosteron booster met zeer bijzondere werking. Wij adviseren het gebruik hiervan alleen voor mannen vanaf 20 jaar en het werkt echt optimaal bij mannen vanaf 30 jaar. Door de specifieke kenmerken van dit product raden we aan eerst de blog op de site te lezen.

Krachttraining en sportsupplementen

Een goed uitgedachte krachttraining zorgt voor meer spieren en vooral voor sterkere spieren. Goed ontwikkelde spieren hebben een waslijst van positieve effecten. We noemen er hieronder een paar.

  • Krachttraining maakt je fysiek sterker, en die extra kracht gebruik je in een andere sport zodat je beter kunt presteren. Voetballers en rugbyspelers kunnen bijvoorbeeld sneller sprinten als ze hun beenspieren ontwikkelen met krachttraining.
  • Krachttraining maakt geblesseerde spieren en gewrichten sterker. Lage rugklachten die niet het gevolg zijn van hernia's worden bijvoorbeeld stukken minder ernstig door krachttraining.
  • Spieropbouw maakt gezond gewichtsverlies makkelijker. Elke kilo spiermassa die mensen door krachttraining kunnen opbouwen verhoogt het aantal kilocalorieën dat mensen dagelijks verbranden. Steeds meer wetenschappers onderschrijven dat een slank lichaam met weinig vet begint met het opbouwen van sterke spieren.
  • Krachttraining is investeren in gezondheid. Bij mensen die niet aan sport doen begint al na het dertigste levensjaar de spiermassa, de kracht en de botmassa af te nemen. De beste manier waarop ze dat proces kunnen afremmen, en zelfs kunnen omkeren, is trainen met gewichten.
  • Krachttraining is gewoon leuk en een goede workout geeft energie. Mensen die trainen in een fitnesscentrum of sportschool komen daar meestal energieker vandaan dan ze ernaar toe gingen. Artsen denken tegenwoordig dat ze krachttraining misschien kunnen gebruiken om het leven van mensen met chronische vermoeidheid te verbeteren.
  • Het resultaat van trainen met gewichten is een mooi gespierd en goed geproportioneerd lichaam.

Voedingssupplementen en spieropbouw

Met het juiste gebruik van een goede kwaliteit supplementen bereik je veel meer met je trainingen dan je alleen met je dagelijkse voeding zou bereiken. De zuiverheid die je in de supplementen van Berry de Mey Nutrition vindt is een vereiste als je serieus bent over je spieropbouw.

Op deze pagina vind je een weldoordachte selectie van onze producten die erop is gericht om meer spieren op te bouwen. Het zal duidelijk zijn dat deze supplementen serieuze training niet kunnen vervangen. Ze kunnen er bij verstandig gebruik wel voor zorgen dat je training meer vruchten afwerpt.