Voor 19:00 uur besteld, morgen ontvangen. Vanaf € 50 - gratis bezorgen
0900-BERRYDEMEY | (0900-2377933)
€ 0,05 pm
Vragen ?
Kies je taal:
[close]

Teamsporters en sportvoeding

Beta-Alanine ProElite
€ 34.95 € 15.00
(0 Review(s) )
Creatine ProElite
€ 24.95
(0 Review(s) )
Palatinose
€ 31.95
(0 Review(s) )
Whey Pure 2 Kg
€ 49.95
(1 Review(s) )

Berry de Mey Nutrition heeft voor gedreven teamsporters een prima selectie sportsupplementen uitgestald die je prestaties flink kunnen verbeteren 

Teamsport en energie

Een speciale selectie supplementen voor teamsport? Op zich mooi, maar dit verdient misschien wel uitleg. Omdat er vaak veel en lang  van het lichaam wordt gevraagd is het logisch dat onze selectie voor teamsporters vrijwel identiek is aan onze selectie voor duursporters.  Echter met de toevoeging van Creatine ProElite; een absolute aanrader voor veel teamsporters omdat tijdens een training of wedstrijd vaak plotseling explosieve energie gevraagd wordt van het lichaam. Een goed voorbeeld is voetballen. Wanneer een speler vanuit praktisch rust (wandelen of hooguit een drafje) in een keer een maximale sprint moet trekken zal Creatine ProElite hét product zijn dat je lichaam de mogelijkheid biedt om die sprint beter en langer uit te voeren.

Daarom hebben wij aan de selectie voor teamsporten als extra optie Creatine ProElite voor je toegevoegd. Uiteraard is het voor jouw keuze hierin belangrijk om te beseffen wat voor teamsport jij beoefent.

Voedingssupplementen en teamsporters

De meeste teamsporten hebben een ding gemeen: ze vergen uithoudingsvermogen van iedere deelnemer en de prestaties die geleverd moeten worden zijn vaak hoog-intensief. Daarom trainen sporters die serieus aan teamsporten doen niet alleen hard voor de sport die ze beoefenen, maar meestal ook op verbeterd uithoudingsvermogen en kracht. Een deelnemer aan een teamsport heeft hierdoor ook precies die supplementen nodig die het spierherstel bevorderen.
Of je nu een gedreven voetballer, basketballer of hockeyer bent, de hersteltijd die nodig is en de mate van je spierherstel bepalen de fysieke vooruitgang of het behoud van je bereikte niveau. Hoe beter een teamsporter getraind is, des te beter je tijdens de wedstrijden die vaardigheden kunt uitvoeren die bepalend zijn voor de techniek en het spel.
Dit is de reden dat teamsporters vaak gebruik maken van eiwitten voor verbeterd spierherstel, naast  Creatine voor de explosiviteit en de duur daarvan en van Beta Alanine ProElite om verzuring te minimaliseren en Palatinose als energiebron.
Lees alles over de werking van de aanbevolen supplementen op de betreffende productpagina's en op de blogpagina en kijk wat supplementen voor jouw sportprestaties kunnen betekenen.

Verstandig sporten met supplementen

De voedingssupplementen van Berry de Mey Nutrition zorgen niet dat je van je lichaam meer kunt vergen dan het aan zou kunnen, maar zijn juist bedoeld om het lichaam te geven wat het nodig heeft. Omdat je als teamsporter grote prestaties van jezelf verlangt kan je lichaam wel wat extra voedingsstoffen gebruiken. Supplementen zijn immers niets anders dan veredelde voeding die gezondheid en prestaties verbeteren.

De supplementen van Berry de Mey Nutrition zijn voor jouw doel dan ook een gezonde en doordachte keuze.